Заключителен модул на ДПУ в гр.Брегово

   На 18 май в спортната зала на СУ”Св.Св.Кирил и Методий”, ОДМВР - гр.Видин проведе заключителния модул с доброволците от Детските полицейски управления от пет училищата от Видинска област по Програма за превенция в ранна училищна възраст ”Детско полицейско управление”.

   Програмата стартира след подписано споразумение между Националното сдружение на общините в Република България, Министерство на вътрешните работи, Министерство на образованието и науката, Министерство на правосъдието, Български Червен кръст, Българска православна църква и Българският туристически съюз.

  Директорът на ОДМВР - старши комисар Коцин поздрави всички доброволци, подчерта успешното представяне на бреговските доброволци с ръководител Наташа Найденова, които представиха област Видин на Националното състезание и връчи грамоти на бреговските деца.

   Кметът на община Брегово - инж.Милчо Лалов благодари на отговорните фактори от ОДМВР, които са спомогнали за успешното завършване на доброволците през двете години на обучение и връчи поздравителен адрес на ръководителката на ДПУ – гр.Брегово Наташа Найденова и доброволците.

Допълнителна информация