Корнелия Нинова в Брегово

   На 18 октомври Корнелия Нинова пристигна в гр.Брегово и се срещна с избиратели от населените места на община Брегово.

   В салона на НЧ”Развитие” се бяха събрали над 450 членове и симпатизанти на БСП от община Брегово за предизборна среща с кандидатите за кметове и общински съветници от листата на БСП.Те посрещнаха Председателката на НС на БСП- Корнелия Нинова и Народните представители: Филип Попов и Цветан Топчиев с ръкопляскания  на крака скандирайки „БСП”.

   Николина Ванчева – председател на ОбО на БСП откри срещата и представи кандидатите на БСП. Тя заяви: ”На 27 октомври ние трябва за пореден път да направим това, което е характерно за Бреговска община, а това е да гарантираме висока избирателна активност. Да дадем възможност на всеки избирател да даде своя глас. Да осигурим спечелване с убедителна победа още на първия тур на нашия кандидат за кмет на община – инж.Милчо Лалов…”  

   Кандидатът за кмет на община за шести мандат – инж.Милчо Лалов в своето слово пред избирателите подчерта с цифри и факти направеното през мандата и готовността в предстоящия мандат да продължи работата по подобряване на инфраструктурата на общината - на първо място реконструкция изцяло обновяване на уличното осветление на всички населени места на общината; да довършим 4-то класна пътна мрежа; подобряване на водоснабдителната мрежа; за младите – довършване на изграждането на безжичен интернет.

   Корнелия Нинова пред присъстващите каза: ” Брегово е емблема за БСП. Пет мандата кмет на БСП, избиран на първи тур - Милчо Лалов е изключителен човек. Един от най-всеотдайните хора, които познавам. Ще бъде кмет за шести път. Милчо, екипът му и БСП работят неуморно за добруването на хората в малката северозападна община. Те имат доверието на съгражданите си и печелят всички избори - първи са и на парламентарни, и на европейски, и на местни. Пожелавам им да са здрави и все така борбени! Гордея се с Вас!”

   Предизборната среща завърши със скандирания от присъстващите, с настроение и убеденост в своето решение да подкрепят кандидатите на БСП.

 

 

 

 

 

Допълнителна информация